Bazı kadınların rahat fuhuş yapmak için büyük kentlerdeki iş yerlerinde çalışıyor gibi görünerek geçici ikamet izni aldıkları ortaya çıktı.

ÜZERİNDEN ÇIKTI

Trabzon’un kanayan yarası haline gelen fuhuş sektörüne karşı Trabzon Emniyet Müdürlüğünün operasyonları tüm hızıyla devam ederken ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Trabzon’un Çömlekçi, Taşbaşı ve Çarşı İçi sokaklarında hayat kadınlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda bazı kadınların üzerinden ikamet izni ve geçici işçi belgesi çıktığı iddia edildi.

3 BİN DOLAR VERDİLER

Yapılan araştırmalar neticesinde hayat kadınlarının büyük kentlerdeki bazı kişilerle irtibata geçerek 3 bin dolar karşılığında geçici işçi ve ikamet belgesi aldıkları ortaya çıktı. Belgeyi alan hayat kadınları bu sayede fuhuş yapmak için anlaştıkları otelin yolunu tutuyor. Yakalandıklarında bu belgeyi gösteren kadınların gözaltına alınmaktan kurtuldukları öğrenildi.

ÖGRENCİ KİMLİĞİ DE VAR

Polis ekiplerinin şimdi bu kişilerin hangi iş yerinden belge aldığını tespit ederek o iş yerine gerekli cezai işlem yapacakları öğrenildi. Daha önceden de fuhuş yapmak için öğrenci kimlik kartı kullanan bazı hayat kadınlarının bir bir tespit edilip hem kimlik kartlarına el konulduğu hem de okul ile olan ilişkileri kesilerek sınır dışı edildikleri iddia edildi.

Kemal BEKTAŞ - KARADENİZ

Editör: TE Bilişim