Anma törenine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Altuğ Atalay, Mali Sayman Osman Şişko, Yönetim Kurulu Üyesi Cansel İpek Şahin, TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, Trabzonspor eski yöneticileri Haluk Şahin, Metin Özke, Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir, BİK Trabzon Şube Başkanı Muharrem Mermertaş, Büyükşehir Basın Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu, Ortahisar Belediyesi Basın Danışmanı Yusuf Keskin ile Çamoğlu’nun eşi Ayşe Çamoğlu, Oğlu Yakup Çamoğlu, yakın arkadaş ve dostları katıldı. Çamoğlu’nun öldüğü gün doğan torunu da dedesinin anma törenine getirildi.

Törende konuşan TGC Başkanı Yusuf Turgut, Çamoğlu’nun Trabzon basınına yönetici  ve yazar olarak büyük katkı sağladığını söyleyerek, "O, bu şehirde 2 gazete kurabilme cesaretini gösteren,  genç meslektaşlarımızı hep teşvik eden, yönetici kadrosuna her zaman kalkan olan cesur bir gazeteciydi. Trabzon’un sorunlarına hep sarıldı ve çözüm aradı. Yokluğunda açtığı boşluk daha belirgin bir hale geldi. Ölüm yıldönümünde Salih Çamoğlu’nu özlemle ve saygıyla anıyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

TSYD Başkanı Murat Taşkın ise Çamoğlu’nun kaleminin sonuç odaklı ama kimseyi kırmayacak kadar düşünceli olduğuna işaret etti.

Anma merasiminde dualar okundu.  Çamoğlu için yarın (perşembe) 2 No.lu Erdoğdu Mahallesi'nde evinin bulunduğu bölgedeki camide akşam namazına müteakip mevlid-i şerif okutulacak.