Önce Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Tonya'da organize ettiği iftara katılan Salih Cora ardından da İskenderli'ye ziyarette bulundu.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Cora gördüğü büyük ilgi ile de büyük bir moral depoladı. Bölgeye yapılacak yatırımlar hakkında yöre halkını bilgilendiren Salih Cora, “Tonya – İskenderli ve İskenderli – Beşikdüzü yollarının yapımını yakından takip ediyoruz. Sizler hiç endişe etmeyin. Ankara'da sizlerin derdi ile dertlenen; taleplerinizin yerine getirilmesi için elinden gelen gayreti gösteren bir evladınız var. Sizlere seçilirken ne söz vermişsek hepsini teker teker yapacağız. AK Parti hizmet etme anlamında rüştünü ispat etmiş icraatçı bir siyasi yapılanmadır. Hükümetimizin gayretleri ile de bölgemiz daha da kalkınmaya devam edecektir.  Atıl kalan İskenderli Öğretmenevi için de gerekli çalışmayı yapacağız.” dedi.

Ardından beraberindekilerle birlikte Şalpazarı Kuzuluk'a giden Salih Cora burada da hemşehrileriyle bol bol sohbet etti. Zaman zaman bazı vatandaşlar taleplerini Milletvekili Cora'ya iletirken Cora bu talepleri ciddiyetle not edip çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü verdi. Sahuru Kuzuluk'ta vatandaşlarla birlikte yapan Salih Cora, sahur sonrası Trabzon'a hareket etti.