Trabzon’a dün gelen acı haberin ardından sabah erken saatlerinde şehit Ünal Bıçakçı için sela okundu. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün yapılan operasyonda teröristler ile girdiği çatışmada ağır yaralanan 24 yaşında ki Ünal Bıçakçı, dün Diyarbakır Askeri Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Acı haber Trabzon’a dün akşam saatlerinde geldi. Şehidin ailesi acı haber üzerine yıkıldı. Şehit Bıçakçı için bu sabah saatlerinde Trabzon genelinde sela okundu. Okunan selanın ardından cami imamı, ‘Diyarbakır’da teröristlerle girdiği çatışmada mahallemizin sakinlerinden Selahattin Bıçakçı’nın oğlu Ünal Bıçakçı kahraman şekilde şehit düşmüştür. Tüm halkımıza duyrulur’ dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Trabzon'a getirildi. 

Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen tören sonrası askeri uçakla Trabzon'a getirilen şehit cenazesini Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı albay Okşin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, AK Parti il yöneticileri, milletvekilleri, askeri ve sivil erkan ile ailesi karşıladı.

Cenazenin uçaktan indirilmesi sırasında Diyarbakır'daki törene de katılan abla Pınar Peker'in "Sen kalk ben yatarım" feryatlarına anne Melek, baba Selahattin ile diğer kardeşlerinin gözyaşları eşlik etti.

Cenaze helallik alınmak için Ortahisar ilçesi İnönü mahallesindeki evine götürülürken, cenaze töreni ikindi namazında İskenderpaşa Camisi'nde gerçekleştirilecek. Tören ve namaz sonrasında şehit astsubay Sülüklü Askeri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Editör: TE Bilişim