Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da yapılan konseri çok sayıda davetli izledi. Konserin sonunda tüm koro ve salonda bulunan izleyicilerin hep bir ağızdan “Onuncu Yıl Marşı” nı seslendirmesi gecenin en anlamlı karesini oluşturdu.

Sunuculuğunu Şebnem Tahmaz’ın yaptığı, şef Mehmet Ağzıküçük’ün muhteşem yönettiği koro birinci bölümde Karciğar eserler seslendirdi. Bu bölümde solist olarak Faruk Ayazoğlu sahne aldı.

İkinci bölümde ise Hicaz, Uşşak ve Hüzzam makamında şarkılara yer verildi. Bu bölümde de solist olarak mikrofon başına Mahmut Yiğit, Ahmet Özdemir, Sevil Aydın, Sevim Eroğlu, Funda Ateş, Ayşegül Saka, Nurhan Süme, Cemre Arslan, Aydın Demir ve Ali Macit geldiler. Gerek koro, gerekse de solistlerin performansı büyük beğeni topladı.

Program, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelince, konserin sonunda koro şefi Mehmet Ağzıküçük yönetiminde bütün koro, saz orkestrası ve salonu dolduran izleyiciler hep bir ağızdan “Onuncu Yıl Marşı” nı büyük bir coşkuyla seslendirdiler.

Gecenin sonunda koro şefi Mehmet Ağzıküçük’e  ve başarılı sunumuyla Şebnem Tahmaz’a  Onursal Başkan Arif Özaytekin ve eski başkanlardan Tunç Turhan tarafından yönetim adına çiçek takdim edildi.