Trabzon ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelip sorunları dinleyen Milletvekili Cora, bugün de Araklı ve Çaykara’da temaslarda bulundu.

Araklı İlçesinde mayıs ayı Danışma Meclisi Toplantısına katılan Cora,  İlçede devam eden yatırımları değerlendirirken muhtarların da sorunlarını dinledi.

Referandumla ilgili değerlendirme de yapan AK Parti Milletvekili Salih Cora, Referandum ile yeni bir sürecin başladığına ve Türkiye'nin ileriden yaşayacağı muhtemel yönetim krizlerinin tarihe karıştığına dikkat çekerek, “milletimiz demokrasiye sahip çıktı,  büyük bir şarampole yuvarlanmaktan korudu” dedi. “Artık aynı anda icranın başında halk tarafından seçilmiş bir Başbakan ve Cumhurbaşkanı olmayacak. Bu makamlar cumhurbaşkanlığı makamında birleşti. Referandum ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden kurucusu ve ilk genel başkanı olduğu AK Parti’ye geçmesiyle  bambaşka bir dönem başlıyor. 21 Mayıs’ta yeniden partinin genel başkanlığına geçerek  Türkiye’nin önünün açılacağını kararlı ve cesur adımlarla geleceğe güvenle yürüyeceklerini söyledi. Teşkilatlarda Erdoğan ile ikinci dönem ve ikinci yarı başlıyor. Güçlü bir motivasyon ile önümüzdeki yerel ve genel seçimlere şimdiden iyi bir şekilde hazırlanmalıyız. Milletin hissiyatları ve hassasiyetlerine siyasi tercüman olmalıyız. Millet kendi adına ter dökeni görür ve ona göre karar verir. Ona göre zamanı heba etmeden gece gündüz çalışarak milletimizi refaha ve feraha kavuşturmalıyız.

Vatandaşların sorularını cevaplayıp, sorunlarını da dinleyen Milletvekili Cora, yeni yatırımların planlandığını ve özellikle ilçelerde TOKİ ile birlikte şehircilik anlamında önemli adımların atıldığını, Adliye binası inşaatı için zemin etütlerinin yapıldığını, Araklı-Dağbaşı-Bayburt karayolundaki kamulaştırma ödeneği sorunun çözüldüğünü belirtti.​