Eskişehir’de protokol üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen merasimde bayramlaştı.


Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma merasimine, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver, AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Süleyman Soylu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Erdemir, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve diğer ilgililer katıldı.

"BÜTÜN İNSANLIĞA ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bayramlaşma merasiminde konuşan Vali Güngör Azim Tuna, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eskişehir halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Tuna, “Bayram münasebetiyle, kaybettiğimiz şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, kederli ailelerine bu bayram da onların evlatları olarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Gazilerimize de Allah’tan şifa ve en kısa zamanda aramızda olmalarını temenni ediyoruz. Hep birlikte şunu bir kez daha haykırıyoruz. Bu milleti terörle bölmek ya da parçalamak mümkün değildir. Tarihte olduğu gibi bugün de bu millet evlatlarını şehit olarak verse de gazi olsalar da her zaman birlik, beraberlik ve bütünlüğünü muhafaza edecektir. Bütün insanlığa örnek olmaya, mazlumların her zaman yanında olarak hep iyinin, doğrunun ve adaletin yanında olarak insanlığa katkı sunmaya devam edeceğiz. Türk Dünyası Kültür Başkenti’nden bunu bir kez daha belirtmek istiyoruz. İnşallah bu sıkıntılı günler geçecek ve ülkemiz her alanda dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almak için mücadelesine devam edecektir. Tüm Eskişehirlilerin ve milletimizin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.
Terörle mücadele eden güvenlik güçleri, asker ve polislere de ayrı bir parantez açarak onlara da görevlerinde kazasız bir vazife dileyen Vali Tuna, en kısa sürede onların da aileleriyle bir araya gelmelerini ve sıkıntılı günlerin geçmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim