AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,  partisinin tek başına iktidar olma sevincini anne ve babasıyla paylaşarak,  hayır dualarını aldı.

1 Kasım gecesi  AK Parti tek başına iktidar olması zaferinin yanında da Süleyman Soylu'nun seçim bölgesi Trabzon'da tarihi bir rekor oyla 5 milletvekiline ulaşmıştı.

Seçim akşamı Soylu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binası önünde çok kalabalık ve çoşkulu partililere seslenmiş, ardından ise şehir turu atarak, Akçaabat ve Vakfıkebir ilçelerinde vatandaşlara ve partililere hitap etmişti.

Seçimin ertesi günü ise Of'un Çamlıtepe  Mahallesi'ne giderek, soluğu baba ocağında alan Soylu,  AK Partinin seçim zaferini annesi  Servet ve babası Hasan'ın elllerini öperek, hayır  dualarını aldı.

Soylu yaptığı açıklamada anne ve babalarının her zaman olduğu gibi seçim öncesi de dualarını aldıklarını belirterek, "Allahım bir eksikliklerini vermesin. Bu sevinçli günümüzde kendilerinin hayır duasını almak istedim. Ana ve baba duası alan bir kişinin her işte başarılı olur. Biz de AK Parti olarak ülke genelinde iyi bir sonuç aldık. Trabzon'da da 5 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorduk. Sonuçta da Trabzon'da  tarihi bir rekor oy alarak 5 milletvekilini çıkartarak, Ankara'ya çok güçlü gideceğiz. Ben hep seçim ziyaretlerimde Trabzon mebusluğu benim için en onurlu ve şerefli bir iş.  Milletimiz bize büyük sorumluluk yükledi. Hiç kimse merak etmesin. Biz 5  milletvekili arkadaşımız olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu aziz milletimizin gece gündüz hizmetkarı ve çalışanı olacağız. . Milletimize bizlere vermiş oldukları bu destek için çok teşekkür ediyoruz. Trabzon şehrinin emrine amade olacağız. " diye konuştu.

OĞLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ...

Baba Hasan oğulları ile gurur duyduklarını belirterek, "Ülkemizin bu kritik döneminden kurtulması için gece gündüz partimize ve oğlumuza dua ettik. Kendisi çok çalışkan, çalışmaktan yorulmayan, kararlı ve her işinden başarılı olan bir kişidir. 7 Haziran'da tek başına iktidar olamamıştılar. Dün gece AK Partinin tek başına iktidar olması yanında, Trabzon'da da 5 milletvekili almaları aile olarak bizleri son derece mutlu etti" dedi.

SOYLU'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ...

Süleyman Soylu, bugün Trabzon'un ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulunacak.

Teşekkür ziyaretlerine Sürmene ilçesinden başlayacak olan Soylu,  daha sonra ise sırasıyla Köprübaşı, Hayrat, Of ve Çaykara ilçelerini ziyaret edecek.