Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından, eski Başkanımız, Trabzon Anadolu Ajansının efsane müdürü, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Suavi Kaptan’ı ölümünün 2.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.

Suavi Kaptan, Demokrasiye ve Cumhuriyet ilkelerine derinden bağlı bir meslek büyüğümüz idi.. Gazetecilik ve yöneticilik disiplinini hiçbir zaman elden bırakmayan, hem Anadolu Ajansı bünyesine hem de Trabzon yerel basınına kazandırdığı muhabir ve yöneticiler ile bir kuşağın önünü açan merhum Kaptan, Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olması bir yana kentin hassasiyetlerini özümsemiş ve onların arkasından gitmiş, mesleğe kazandırdıklarıyla birlikte kente ciddi hizmetler vermiş bir değerdir.

En zor anlarda bile camia içerisinde çözüm üretebilen merhum Kaptan, ömrünün son yıllarını geçirdiği İstanbul’da 2 yıl önce sonsuzluğa uğurlanmıştır.

Suavi Kaptan’ı, onunla yaşamını birleştirdiği ilk günden itibaren bir gün bile yalnız bırakmayan saygıdeğer, fedakar eşi İlknur hanım başta olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı diliyor, rahmet dileklerimizle anıyoruz.

TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU