TDF Genel Başkan Vekili İsmail Şatıroğlu başarı sizden destek bizden Trabzon Dernekler Federasyonu Genel başkan vekili ve aynı zamanda Şafak Hastanesi ve eğitim kurumlarının sahibi olan İsmail Şatıroğlu TDF genel merkezinde başarılı öğrencilere madalya takdimi yapmadan önce TEOG şampiyonlarına önemli nasihatlerde bulundu. Şatıroğlu şunları söyledi “Genel başkanımız sayın Mustafa Demir şu an yurt dışında olduğu için sizi ağırlama görevi vekili olarak bana ,kadın kolları başkanımız Asuman Sula Durmuşoğlu’na ve diğer yönetici arkadaşlarımız ile beraber sizi merkezimizde ağırlamış olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Trabzonlu iş adamlar olarak biz kendi öğrencilerimize sahip çıkacak imanlara sahibiz. Bizim Şafak Eğitim Kurumlarında Okumak isteyen başarılı öğrencileri % 100 burslu okutabiliriz. Aranızda Liseyi İstanbul’da okumak isteyenler var ise mutlaka bizim kurumlarımız ile temas geçsin dedi. Şatıroğlu Çaykara Vakfı olarak her sene 1.000 tane öğrenciye burs veriyoruz. Diğer ilçe dernek ve vakıflarımızda burs veriyor. Yeter ki Trabzonlu evlatlarımız çalışkan olsunlar biz iş adamları olarak bu konuda yanlarında olacağız. Burada Maçka Milli Eğitim Müdürüne ve eğitime katkı sunan herkese ve fedakar bir şekilde çalışan kadınlar kolu başkanımız sayın Asuman Sula Durmuşoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu’da Şampiyonlarımız ile ne kadar gurur duysak azdır dedi TDF Kadın kolları başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu Şunları söyledi “Trabzon’un değişik ilçelerinden İstanbul’a gelen 21 başarılı öğrencimizi bundan sonrada düzenli bir çalışmaya yönlendirmek adına Federasyon olarak İstanbul’da ağırlamak istediğimizi Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdik. Müdürlüğümüz de talebimize olumlu cevap verdi. Yaptığımız protokol gereği TEOG ‘un başarılı öğrencilerini İstanbul’da ağırladık. Son günleri olan 21 Mayıs 2017 ‘de Ankara’da olacağımdan dolayı öğrencilerimiz ile başka arkadaşlarımız alakadar olacak. Böyle güzel bir projede emek harcadığım için çok mutluyum. Emeği geçen bütün yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi. TDF Genel Muhasibi İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu’da şunları söyledi “Federasyon olarak yaptığımız bu çalışmayı takdir ediyorum. Başarılı öğrencilerimiz hayatlarının sonuna kadar bu çalışmamızı unutmayacaklar. Ben bütün yavrularımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılar dilerim” dedi. Toplantı öğrenci ve öğretmenlerin duygu ve düşüncelerin ifade etmelerinden sonra boğaz turu gezisi ile devam etti. Ardından Trabzon Öğrenci Yurdunda Öğrencilere Yemek Verildi Ertesi Gün Vialand Oyun Parkında Çocuklara Moral ve Motivasyon Amaçlı Gezi Düzenleyerek Trabzon’a Uğurlandılar

Haber: Ömer KARAKAŞ