Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi artan terör olaylarına ikişkin bir mesaj yayınladı.

İşte Revi'nin o mesajı;

“Hain ve alçak saldırılarla bu vatan toprağına şehit düşen askerlerimize, polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Birliğimize, kardeşliğimize istiklal ve istikbalimize kastedenleri lanetliyorum. Bu kalleşliği yanlarına bırakmayacağımızı buradan haykırıyorum. Bu vatanı bize yurt bırakan ecdadımızın, aziz hatırasını ilelebet yaşatacak, bu çetelerin oyununu bozacağız.

Suruç'ta 32 vatandaşımızın katliyle başlayan saldırılara karşı milletçe mücadele ediyoruz, edeceğiz.‘Bugün barıştan bahsedenler önce şehit edilen güvenlik güçlerimizin hesabını verecektir.’ 20 Temmuz'da terör örgütü PKK harekete geçti. Bu saldırının hedefi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir, Türkiye’nin geleceğidir, demokrasimizdir, insan haklarıdır. Bir taraftan IŞİD bir taraftan PKK bir taraftan da DHKP-C terör olaylarını eş zamanlı başlatmış, küresel bir oyunun taşeronluğuna soyunmuşlardır,intikam ve hırs gözünü bürümüş bazı siyasilerde bunların değirmenine su taşımaktadır. Dün sokaklar karanlıktır diyenler bugün halkımızı sokağa davet ederek kardeş kavgasını körüklemek istemektedir. Bu oyuna gelmeyelim, hesabı devletimize ve güvenlik güçlerimize bırakalım. Bu süreçte,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen güvenlik zirvesinde önemli kararlar alındı. ‘Bundan sonraki dönemde özellikle hava operasyonları kararlılıkla sürecek. PKK terör örgütünün yurtiçi ve sınır ötesi tüm hareketliliği, İHA (İnsansız hava aracı) ve keşif uçakları ile kesintisiz olarak takip edilecek ve belirlenen noktalar, 'non stop' hava operasyonları ile imha edilecek. Terörist grupların sınır hattındaki geçiş güzergahları da mercek altına alınacak. Kesintisiz operasyon kapsamında, kara birlikleri de görev yapacak. Kırsal kesim dahil bölgedeki tüm yollar, mayınlı ve bombalı tuzaklara karşı yakından takip edilecek. İnsanlı ve insansız hava araçları tarafından saptanan PKK'lı teröristler sınır bölgesindeki fırtına obüsleri ile anında vurulacak.’

Gelinen süreçte elinde silahı, molotofu varsa bu silahtır, yüzünde maskesi olan herkes hukukun ve güvenlik güçlerimizin mukabelesini hak ediyordur. Bu saatten sonra devletimizin ve milletimizin razı olabileceği tek çözüm, terör örgütünün silahbırakmasıdır. Şu ana kadar yurt içinde ve yurt dışında terör örgütüne karşı çok etkili operasyonlar yürütüldü, sabırla,itidalle bu neticeyi almak zorundayız. Bu dirayetle millet olarak sağduyulu hareket edeceğiz, sokakları provakatörlerin cirit attığı bir ortamda kardeş kavgasına bırakmayacağız.”