Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Sürmene İlçesi'nin Aşağı Çavuşlu Mahallesi'nde 150 metrelik sahil boyunca inşa edilmekte olan kadınlar plajı için çalışmaların önemli oranda tamamlandığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi'nce sürdürülen çalışmalara bayram boyunca da devam edildiği, şezlong alanlarının oluşturulduğu ve düzenleme çalışmalarının yapıldığı ifade edilen açıklamada, söz konusu alanın etrafının Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından panellerle çevrilmesinin ardından plajın hizmete sokulacağı kaydedildi.

Açıklamada, plajın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletileceği belirtilerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, "Kadınların talebi üzerine çalışmalara başladık. Trabzon halkının kamusal taleplerini yerine getirmeye her zaman özel önem veriyoruz. Deniz şehri olan Trabzon'umuzda sadece kadınlara hizmet eden bir plajın bulunmaması önemli bir eksiklikti. Bu eksikliği ortadan kaldırmak için başlattığımız çalışmalarımızı tamamlama aşamasına getirdik. Bir ya da iki hafta içinde plajımız hizmete girmiş olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim