Trabzon’da özellikle deniz turizminin canlanması ve denizin ortasında, düğün, nişan, yemek, davet, toplantı, mezuniyet ve benzeri tüm organizasyonlar ile muhteşem Karadeniz turu için 500 kişi kapasiteli Mavi Saray Tekne Cafe Restaurant Trabzonlular'ın hizmetine giriyor. 

TRABZON’A YÜZEN SARAY
Deniz ile iç içe olmasına rağmen bugüne kadar Trabzon Belediyesi’nin seferleri haricinde bu alanda yeterli faaliyetin olmadığı Trabzon’a yüzen Saray geliyor. Mavi Saray Tekne Cafe Restaurant 500 kişilik kapasitesiyle Mayıs ayının ilk günlerinde Trabzon’da faaliyete geçiyor. Trabzon’un ve Trabzonluların deniz ile buluşacağı tur ve etkinlik gemisi olan Mavi Saray Cafe Restaurant’ın özel dizaynı ile Trabzon ve bölge halkına hizmet vereceğini belirten İşletme Sahibi Ahmet Haşim Ekici, Trabzon turizmine katkı sağlamak adına her zaman göreve hazır olduklarını ifade etti.

MAVİ SULARDA ÖZEL GÜNLER
500 kişi kapasiteli salonu ile düğün, nişan, kına, sünnet, mezuniyet baloları, yemekli veya yemeksiz tüm davetlerin, toplantıların, iftar programlarının, kahvaltıların, seminerlerin, lansmanların, organizasyonların ve deniz turlarının vazgeçilmez adresinin Mavi Saray Cafe Restaurant olacağını belirten Saray İşletmeler Zinciri Sahibi ve Mavi Saray İşletmecisi Ekici, alışılmışın dışında bir hizmet ile Trabzon’u buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ‘Kısa süre içinde gemimiz Trabzon’da olacak.
Trabzon halkını ve şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri düzenleyeceğiz günübirlik deniz turları sayesinde, Karadeniz’in mavi sularıyla buluşturacağız. Bölgemizde turizm özellikle son dönemlerin birinci gündem maddesi haline gelmiştir. Trabzon’u yönetenlerimiz, siyasilerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Trabzon turizmini geliştirmek için azami gayret sarf etmektedir. Onların bu gayretlerine bizlerde Trabzon’un girişimcileri olarak katkı sağlamak, Trabzon’da olmayan bir hizmeti getirmek adına, özel yaptırdığımız 500 kişi kapasiteli gemimizi Allah’ın izniyle Mayıs ayının ilk günlerinde şehrimiz ile buluşturuyoruz’ ifadelerini kullandı.

“BÖLGEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Karadeniz bölgesinde, böylesine donanımlı bir geminin ilk kez Mavi Saray markası ile hizmete gireceğini kaydeden Mavi Saray Cafe Restaurant Genel Müdürü Raif Yazıcı ise şu ifadeleri kullandı:
‘Gemimiz İstanbul, İzmir, Antalya gibi şehirlerde turizm ve organizasyon sektörüne hizmet veren tüm donanımlara sahip, özel dizayn edilmiş, 42 metre boyunda bölgemizdeki en büyük etkinlik ve tur gemisi olacaktır. Ses sisteminden, orkestrasına, lazer ekipmanına, VIP organizasyon malzemelerinden, konforlu oturma ve şık masa düzenine, zengin menülü mutfağına kadar aradığınız tüm hizmetleri Mavi Saray’da bulabileceksiniz.
Kapalı mekanlardan sıkılan, Karadeniz’in mavi sularında mutluluklarına mutluluk katmak isteyen vatandaşlarımız, tüm organizasyonlarını Mavi Saray’da Trabzon’un ilk yüzen restaurantında o gerçekleştirebilecekler.
Kısa sürede çok sayıda talep aldık. Trabzon’umuzda, yüzen restaurantımızın yanı sıra, özel tekne-yat turlarımızda olacaktır."