Kuzey Ekspres: "Trabzon'u şok eden ölüm"

Trabzon'da siyaset, spor dünyasının sevilen isimlerinden iş adamı Hasan Ali Genç, bir sağlık ihalesine teklif vermek için Artvin'e giderken Rize'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Taka: "Şimdiden belirlemeliyiz"

AK Parti Trabzon Yerel Yönetimler İstişare Toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 2014 seçimleri için teşkilatların şimdiden belediye başkan adaylarını araştırmaya başlamaları gerektiğini söyledi.

Türksesi: "Vali Kızılcık'tan karayolu uyarısı"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, trafik güvenliğinin olumsuz yönde etkilenmemesi için tüm kesimlere uyarılarda bulunarak, trafik zabıtası ile genel güvenliğe yönelik hizmet veren polis, jandarma ve Jokerbet diğer ilgili tüm kuruluşların bir dizi önlem almasını istedi.

Karadeniz: "Jeofizikçilerden uyarı"

Trabzon Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Nuh Demirbaş, yeni yerleşim alanlarının teknik altyapı çalışmalarının yapılması halinde depremlerin önüne geçilebileceğinin altını çizdi.

Günebakış: "Bekçinin şakası hastanelik etti"

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde görevli bekçi A.G, kahvehanede tabancasını gösterdiği arkadaşı Y.Ç. ile şakalaşırken silahı ateş aldı. Dizine isabet eden kurşunla yaralanan Y.Ç, hastanede tedavi altına alındı.

İlkhaber: "Polis BBG evi gibi izledi"

Polisin gizli kamera ile 3 ay boyunca BBG evi gibi izlediği oto hırsızlığı çetesi Trabzon, Gümüşhane, Samsun, İstanbul, Antalya ve Erzurum'da düzenlenen eş zamanlı operasyon ile çökertildi.