Karadeniz: "Demiryolu, bölgenin kurtuluşu olacak"

Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası başkanları, demiryolu için il il değil birlikte hareket edilmesi yönünde ortak karar aldı, "Demiryolu bölgenin kurtuluşu olacak" dedi.

Karadeniz'den Günebakış: "Vali uyardı"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon'un lojistik merkeze bir an evvel kavuşması gerektiğini savunarak, yer konusunda basın üzerinden tartışan DKİB ve Liman İşletmesi'ni eleştirdi. Kızılcık, "Savsaklayacak ve tartışacak zamanımız yok" dedi.

Hizmet: "Profesyoneller geliyor"

DOKA tarafından desteklenen Pastacılık/Butik Pastacılık Eğitimi Projesi kapsamında 3 Perabet öğretmen ile 10 öğrenci eğitim görüyor.

Karadeniz'de İlkhaber: "Fındık fiyatını ihracatçı düşürdü"

Bir süre önce 8 lirayla yaklaşan fındık fiyatındaki düşüşü değerlendiren Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, TMO'nun piyasaya zamansız olarak sunduğu 2008 fındık satışının serbest piyasada fındık fiyatını olumsuz etkilediğini söyledi.

Kuzey Ekspres: "Canalioğlu topa tuttu"

TBMM'de gündem dışı söz alan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'un kurtuluş yıl dönümüne vurgu yapıp, kentin işsizlikten göçe bir çok sorunlarla boğuştuğunu ifade etti.

Taka: "Buyurun Trabzon günlerine"

Trabzon Vakfı ve Derneği'nin organize ettiği ve 6'ıncısı gerçekleştirilecek olan "Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri" bugün saat 10.00'da Ankara'da başlıyor.

Türksesi: "Bahçecik cezaevi taşınıyor"

Bölgenin en büyük cezaevi olan ve halen 700'e yakın tutuklunun cezasını çektiği Trabzon Bahçecik Cezaevi, Beşikdüzü'ne taşınıyor.

Editör: TE Bilişim