Trabzon'un Çukurçayır Beldesi'nde bir marketin dışında bulunan manava reyonunun çatısının yıkılması üzerine market çalışanları ile kaldırım çalışması yapan işçiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce yaklaşık 15 işçi marketi bastı, çalışanlar ile kavga etti. Kavga, güvenlik kamerası ile görüntülenirken müşterilerin panikle kaçtığı görüldü. 

Olay, Mısırılı Mahallesi'ndeki bir markette dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Market dışında bulunan manav reyonunun çatısı belirlenemeyen nedenle yıkıldı. Market çalışanları, çatının yıkılmasından sorumlu tuttukları kaldırım çalışması yürüten işçiler ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında yaklaşık 15 işçi, markete gelerek çalışanlara saldırdı. Marketteki kavga ardından birçok ürün zarar görerek kullanılamaz hale geldi. İftar öncesi markette alışveriş yapan müşteriler de panik yaşayarak kaçtı. Kavga anı markete ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Kavga ardından olay yerine gelen ve incelemelerde bulunan jandarma market çevresinde güvenlik önlemi aldı. Kavgada 5 personelinin yaralandığını ve kadın kasiyerin de dövüldüğünü belirten market müdürü Sinan Ayyıldız, "Market dışında bulunan manav bölümünün çatısı aniden yıkıldı. Çatıyı yıkanlar daha sonra da gelip bize saldırdı. Şikayetçi ve davacıyım" dedi. Markette 5 bin TL'lik maddi hasar meydana geldiği, olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü belirtildi.
Editör: TE Bilişim