AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri, HSYK’nın 2015 yılı Yaz Kararnamesiyle Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mithat Kutanoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 

Cumhuriyet Başsavcısı Kutanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Revi,“Şehrimize ‘hoşgeldiniz’, yeni görevinizin hem şahsınıza hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şehrimize fayda sağlayacak her girişimde birlikte adım atmaktan onur duyarız” dedi.

Başkan Revi’nin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu ise “Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Bizler her daim iletişime açığız ve Trabzon adına olumlu işleri hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Revi’ye, Cumhuriyet Başsavcısı Kutanoğlu’nu ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Mehmet Atmaca, Mahmut Yazıcı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Zehra Ermiş, Bayram Günaydın eşlik etti.

Editör: TE Bilişim