Trabzonlu 44 yaşındaki G.Ç. İstanbul’da, Bayburt’ta yaşayan V. K. (40) ise Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde yakalandığı domuz gribinden kurtarılamadı

İSTANBUL’DAKİ HASTANELER KABUL ETMEDİ

TRABZONLU G.Ç. İstanbul’da yakalandığı domuz gribinden kurtarılamadı. Yüksek ateş sonucu Fındıkzade Haseki Hastanesi’ne kaldırılan G.Ç.’nin ilk müdahalenin ardından H1N1 virüsüne yakalandığı ortaya çıktı. Başka bir hastaneye sevk  edilmek istenen G.Ç. diğer hastanelerin steril ortamı olmadığı gerekçesiyle hastayı kabul etmemesi üzerine aile ancak Gebze’de yer bulabildi.

10 ÇOCUKLU AİLENİN EN KÜÇÜĞÜ GRİBİ YENEMEDİ...

TRABZON Ahi Evren Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü belirtilen 40 yaşındaki V.K. hayatını yitirdi. Bayburt’ta ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde yeğeni tarafından Trabzon’a getirilerek hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası V.K. kurtarılamayarak hayatını yitirdi. Aile fertleri 40 yaşındaki genç adamın ölümü üzerine sinir krizleri geçirdi.

TRABZONLU G.Ç. adlı kadın İstanbul'da domuz gribine yakalandığı ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İstanbul'da yaşayan ve fırça imalatında çalışan 4 çocuk annesi G.Ç. önceki gün yüksek ateş sonucu Fındıkzade Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından H1N1 virüsüne yakalandığı ileri sürülen G.Ç. adlı kadına ilk müdahale yapıldı. Bir başka hastaneye sevk edilmek istenilen G.Ç., diğer hastanelerin steril ortam olmadığı gerekçesiyle hastayı kabul etmemesi üzerine aile, hastane aramaya başladı. Gebze'ye sevk edilen G.Ç. dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Genç kadın bugün İstanbul'da toprağa verilecek.

BAYBURTLU HASTA TRABZON’DA KURTARILAMADI

Bayburt’ta yaşayan V.K (40) domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü Ahi Evren Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Bayburt’ta ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde grip olan ve yeğeni B.K tarafından önce Bayburt Devlet Hastanesi’ne götürülen V.K’nın ölümü aileyi yasa boğdu.

Yeğen B.K, amcasının durumunun çok ağır olmadığını belirterek, “Bayburt’ta Devlet Hastanesi’nde sırasını bile bekleyecek kadar iyiydi. Daha sonra Arsin’de okuyan kızını görmek için Trabzon’a gitti. Akşamdan ateşi çıkınca da Araklı Devlet Hastanesi’ne gitti. Orada da domuz gribi şüphesiyle Ahi Evren Hastanesi’ne gönderildi. Amcam orada tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi” dedi.

On çocuklu bir ailenin en küçüğü olan V.K’nın 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken aile fertleri kardeşlerinin ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. V.K’nın diğer ağabeyleri de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.

V.K’nın bugün Bayburt’ta kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim