İngilizce, denge hareketi, sanat, müzik ve sınıf öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilen Küçük Şeyler Anaokulu I.Dönem Portfolyo Sunumuna aileler büyük ilgi gösterdi.

Portfolyo çalışması, çocuğun bir dönem boyunca yapmış olduğu çalışmalardan kendi seçtiği ürünleri ailesine anlatmasının yanı sıra, oyun, drama, müzik, fen ve matematik etkinliklerinden bir örneğin ailenin katılımı ile sunmasını içeriyor.

İngilizce öğretmeni ile dönem boyunca İngilizce hikayelerin canlandırılması, hareket koordinasyon öğretmeni ile jimnastik, müzik öğretmeni ile orff-body perküsyon, sanat öğretmeni ile kum sanatı çalışması yapan öğrencileri aileleri de bol bol fotoğraflayıp ölümsüzleştirdi.

Küçük Şeyler Anaokulu kurucu müdürü Burak Demirkır, 2014 yılında Trabzon’da hizmete açılan okulun değerli velilerin güveni ile daha da geliştiğini belirterek, her geçen gün kendini yenileyen kaliteli eğitim programları ile bu programın ayrılmaz bir parçası olan çocukların kaliteli eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla daha da büyüyeceğini söyledi.