TRABZON Büyükşehir Belediyesinin eylül ayı son oturumunun ardından açıklamalarda bulunan CHP Düzköy Belediye Meclis Üyesi Musa Öztürk, Trabzon İli Turizm Master Planında belirtilmiş olan ve Yeşil Yol ağında kalan ve Düzköy Belediyesi sınırları içerisinden geçen Kadıralak Yaylası- Çalköy Mahalleleri ile Beypınarı Yaylası Çayırbağı Mahalleleri arasındaki yolların dört yıldır düzeltilmediğini söyledi.

Söz konusu yolların her türlü kazaya sebebiyet verebileceğini bu yolların neden dört yıldır yapılmadığını merak eden CHP Düzköy Meclis Üyesi Musa Öztürk, özellikle Çal Mağarası ve Çalköy yolu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Öztürk, "Bir Düzköylü olarak bir Trabzonlu olarak özellikle Çalköy yolunun neden yapılmadığını, 4 yıldır neden Büyükşehir tarafından bitirilmediğini merak ediyorum. Herkes çıksın baksın Çalköy başta olmak üzere turizmin en önemli noktalarından olan yaylalarımıza! Buralara neden yol yapılmıyor? 2017 yılının sonuna geldik, kış geliyor artık bu saatten sonra o bölgelere yol yapmak mümkün değil. Dört yıldır bu yollar yapılmadı, bir aydınlatması bile yok. Orada biri çıkıp ölse bunun sorumlusu kim olacak? Bu noktalar incelenmeli. Lütfen bu yollara ve mağaralarımıza ilgi gösterelim." diye konuştu. (günebakış)