64 Hükümetin açıklanmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Bakan Soylu’nun bugün ki ziyaretçileri Trabzon’dan oldu. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, teşkilat üyeleri bakan Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bakan Soylu, Trabzon’dan gelen ziyaretçilerine teşekkür ederek, “Trabzon’dan buraya kadar gelen çok değerli ziyaretçilerime teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Soylu, Türkiye’nin 13 yılda büyük reform ve dönüşümlere imza attığını belirterek, “Birçok gelişmiş ülkenin bile adım atmakta zorlandığını ve bütçe için büyük bir yük olarak gördüğü sosyal güvenlik alanındaki reformların, Türkiye'de başarıyla gerçekleştirildi” diye konuştu.

"Bunu sadece kağıt üzerinde değil, hayatın her alanında gerçekleştiren tüm kadrolara, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sonra Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bey ve AK Parti hükümetleri kurulduğu andan itibaren bu reform dinamiğini Türkiye'ye yayan bütün kadrolara müteşekkir olduğumuzu bir kez daha buradan ifade etmek istiyoruz. Sorumluluğumuz ağır. Bu görevler onurla gelinen ama Allah'a duamız odur ki onurla gidilmesi gereken görevlerdir. Allah hepimize onurla gitmeyi nasip etsin. Hem yükümüz hem de sorumluluğumuz ağırdır."

AK Parti'ye oy versin veya vermesin her bireyin sorumluluğunu çok iyi bildiklerini dile getiren Soylu, " İnşallah önümüzdeki reform döneminin, hükümetimizin bütün üyeleri ve devletimizin bütün bireyleriyle ve en önemlisi diyalog kurmakta büyük bir kabiliyet ortaya koymamız gereken tüm sendikalarımız ve bütün paydaşlarımızla birlikte çok iyi bir süreç olacağı kanaatini taşıyoruz. Allah yardımcımız olsun, Allah bizi utandırmasın" diye konuştu.