Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli rütbeli personellerden bir üst rütbeye 33 personel terfi etti.

Konuya ilişkin olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın da katılım gösterdiği terfi töreni Trabzon Polisevi'nde gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamada terfi eden rütbeli personelin isimleri ve nerelere atandıkları belirtildi: "Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi eden personel ile normal atamaya tabi olarak ilimizden ayrılacak olan rütbeli personel için Trabzon Polisevinde Sayın Valimiz Dr. Recep KIZILCIK, 48. Motorize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Kurmay Albay ilhami ULU, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOGLU, Cumhuriyet Başsavcısı Adem KUL, iı Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay lbrahirn TAŞKIN, MİT Bölge Başkanı Coşkun ARDA, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Orhan NişANCI, emniyet teşkilatı mensupları ve eşlerininde katılımları ile terfi töreni veveda yemeği düzenlenmiştir. 2012 Yılı terfi döneminde Trabzon ll Emniyet Müdürlüğünde görevli rütbeli personellerden bir üst rütbeye 33 personel terfi etmiş olup bunlardan 8 personel terfien Trabzon ilinden başka bir ile atanmışlardır.

Atamalar neticesinde il Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Sayın Yusuf DÜNDAR, Nihat TABAK ve Yahya ÖZTÜRK I.Smıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Ankara APK Kuruluna terfien atanmışlardır. 2. Sınıf Ernnivet Müdürü rütbesine terfi eden; Vakfıkebir ilçe Emniyet Müdürü Serdar HATiPOGLU .ll Emniyet Müdür Yardımcılığına, Özel Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Ali ŞEKER Erzincan PMYO'na, Akçaabat ilçe Emniyet Müdürü isa YILMAZ Trabzon PMYO'na, Araklı ilçe Emniyet Müdürü Kadir KAPLAN Haberleşme Daire Başkanlığı'na terfien atanmışlardır.

13 personel 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etmiş, bunlardan Özel Hareket Şube Müdürü Mustafa TAŞDEMiR Gümüşhane iline, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Altan Özer Bursa iline terfien atanmış ve 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden diğer 11 personel ise Trabzon Emniyet Müdürlüğü karasunda görev yapmaya devam edeceklerdir. 6 personel 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etmiş, bunlardan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Recep ARSLANSamsun iline terfien atanmış ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden diğer personeller ise Trabzon Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmaya devam edeceklerdir. 3 personel Emniyet Amiri rütbesine, 4 personel de Komiser rütbesine terfi etmiştir. İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevindeki 2. Sınıf Emniyet Müdürü Adil GÜNGÖR Van iline, KOM Şube Müdürü görevindeki 3. Sınıf Emniyet Müdürü Burhan TURAN Kayseri iline, Taksim Polis Merkezi Amiri görevindeki Emniyet Amiri Yurday BUCAK Van iline, Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Edip ERDEN Hakkari iline normal atamaya tabi olarak atanmışlardır.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak polislik mesleğinin zorluklarına rağmen polisin asli görevi olan asayiş ve güvenlik hizmetini aralıksız olarak devam ettirerek, Trabzon halkının refah ve huzurunun temini için gerekenler en iyi bir şekilde yapılmaya devam edilecektir"