Şehrin buluşma noktası Forum Trabzon, yarıyıl tatilinde eğlenceli ve eğitici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek UFOZAYTÜRK UZAY MACERASI etkinliği sayesinde minikler, uzayın derinliklerinde heyecan dolu bir maceraya çıkacak. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen çocuklar ve aileleri, Forum Trabzon'a davetli!

Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerle şehrin buluşma noktası haline gelen Forum Trabzon, yarıyıl tatiline eğlenceli ve eğitici bir etkinlikle girmeye hazırlanıyor. 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek UFOZAYTÜRK UZAY MACERASI etkinliği sayesinde çocuklar, uzayın bilinmeyenlerini macera dolu bir yolculukta keşfetme şansı bulacak. Güneş sistemi, gezegenler, galaksiler ve dünya dışı yaşam konularında kapsamlı bilgi edinecek minikler, bu eşsiz deneyim sayesinde unutamayacakları bir gün geçirecek.

Etkinlik alanında astronot kostümü giyecek çocuklar, 8'erli gruplar halinde 6 metre çapında ve 3.5 metre yüksekliğindeki dev UFO'ya binip, izledikleri animasyon filmi sayesinde kaptan olarak gezegenleri dolaşacak. Evrenin bilinen son sınırına ışınlanacak minikler, UFO seyahatlerini Mars'ta sonlandıracak.

Uzay Kaşifi sertifikası hediye!

UFO'dan indikten sonra Mars zemini deneyimi yaşatacak özel balon zeminde yürüyüp, çeşitli

oyunlar oynayacaklar. Minikler, etkinlik sonunda Uzay Kaşifi sertifikası almaya hak kazanacak ve astronot kostümlü fotoğrafları ise Uzay Dergisi kapağı kurgusunda basılacak ve kendilerine hediye edilecek.

13.00 - 19.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek bu eğlence dolu etkinliğe, uzayın derinliklerini keşfetmek isteyen tüm çocuklar ve aileleri davetli!