Trabzon Esnaf Sanatkâr Odaları Birliği(TESOB)geçen 2 yıl önce başlattığı anlamlı kampanyasını bu senede 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında hayata geçiriyor. Bu yıl Karadeniz teknik Üniversitesine yeni kayıt yaptıran 9 binin üzerinde ki, Avrasya üniversitesine yeni kayıt yaptıran 2 binin üzerinde ki öğrenci ve ailelerine ilk hoş geldin esnaf camiasından yapılıyor.

ÖĞRENCİLERE YANINIZDAYIZ MESAJI TESOB

Açtığı stantla kayıt yaptıran öğrencilerin hem çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor hem de şehirle ilgili tanıtım ve broşür dağıtarak “yanınızdayız” mesajı veriyor. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin bu şehre emanet olduğunu belirten TESOB Başkanı Metin Kara hepsinin başımızın üstünde yeri var dedi.

HER ZAMAN İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ

Trabzon esnafının her zaman öğrencilerin yanında yer aldığını en kaliteli ve en ucuz ürün satışı noktasında  hassas davrandığını belirten başkan Kara “Öğrencilerimiz karşılaşabilecek en ufak sorunda bizimle işbirliği içinde olsun.Hepsine irtibat adreslerimizi verdik. Odalarımız ve birliğimiz her zaman yanlarında olacak” dedi

TRABZON GÜVENLİ BİR ŞEHİRDİR

Hem KTÜ’ nün hem de Avrasya Üniversitesinin Trabzon’a çok büyük kazanç sağladığını üniversitelerin şehrin aynası olduğunu belirten Kara “Öğrenci kardeşlerimiz in güvenliği, huzuru ve mutluluğu bizim için çok önemlidir.Trabzon bu anlamda üzerine düşeni yapmaktadır.Yapmazsa zaten bedeli ağır olur”  mesajını verdi.


Editör: TE Bilişim