Trabzon'a yeni atanan Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret eden Başkan Yusuf Turgut, Başkan yardımcıları Haluk Ayyıldız, Altuğ Atalay, Nevzat Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Yoloğlu, Mali Sayman Osman Şişko, Yönetim Kurulu üyeleri İpek Cansel Şahin, Canan Kalaycı, Serdal Şahin, Kenan Sarı ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ersen Küçük hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette kent trafiği ve Trabzonspor - Fenerbahçe maçı gündem oldu. Arıkan, kent içi trafiği rahatlatmak için bir dizi tedbirler alacaklarını söyleyerek, Trabzon halkından birkaç ay daha sabır istedi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında görülen ve görünmeyen birçok tedbir aldıklarını ifade eden Arıkan, taraftarlara sağdularından dolayı teşekkür etti.

"TRABZON İÇİN SOYAL SORUMLULUK PROJESİ"

Cemiyet Yönetimi'nin ziyaret ettiği bir diğer isim Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu oldu. Kutanoğlu, FETO operasyonları sebebiyle yoğun günler geçirdiklerini, bu nedenle Trabzon basınıyla diyalogların sınırlı kaldığını söyleyerek, "Dava süreçleri başladı. Bundan sonra basın mensupları ile daha sık buluşacağız’ ifadelerini kullandı.

Kutanoğlu, Trabzon Adliyesi ve Başsavcılık olarak sosyal sorumluluk projesi yapmak istediklerini ve bu konuda hem Trabzon Valiliği hem de Büyükşehir Belediyesi ile temas halinde olduklarını aktardı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut da kentin geleceği için tüm kesimlerle elele ve hep birlikte ortak hayret göstereceklerini vurguladı.