MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarını Trabzon'un doğusunda yoğun bir şekilde sürdürürken, halktan da büyük ilgi görüyor. Sürmene'de halkla sohbet edip, özellikle bıçak yapımı ile ün salmış ustaları ziyaret eden Yavuz Aydın, yöresel özellik arz eden ürünlerin özelliklerine kaybetmeden üretimlerinin arttırılmasının gerektiğini belirtip, "Türk markalı ve patentli ürünleri yaygınlaştıracağız" diyerek şunları söyledi:
 
"Tonya Tereyağı, Vakfıkebir Ekmeği gibi Sürmene'nin el emeği göz nuru ile üretilen bıçaklarının tüm özelliklerinin korunarak ülkemize ve dünyaya tanıtılması gerekir. Bunun için küçük imalathanelerde ve işletmelerde bu üretimin devlet tarafından teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerekir. Bizim seçim beyannamemizde bunlar var. Sadece yol, bina yapmakla gelişme kalkınma sağlanamaz. Gerçek kalkınma kendine has ürünleri üretip, ihraç ederek dünyaya satmaktır. Az veya çok döviz kazandırır, esnafımızı ve çevresini kalkındırır."
 
Yavuz Aydın, Sürmene'de kendisine hediye edilen kılıcı alırken de, "Halkımız arasında bir tabir vardı. Adaletin kılıcı. Ya da adaletin kestiği parmak acımaz. Bu adalet kavramı maalesef bu iktidar eliyle, kendilerine lazım adalet yaratılma şekliyle ortadan kaldırıldı. Bu biz adaleti yeniden tesis edeceğiz, hak daima haklının olacaktır" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim