Trabzon’un dışa tanıtımı konusu ile ilgili olarak sosyal medyanın kullanılması son zamanlarda çok büyük önem kazandığını kaydeden Hacısalihoğlu, “Trabzon’un yurt içinde ve yurt dışında sosyal medyada daha fazla tanıtılmasına katkı sağlayacağız” dedi.

Bu amaçla Instagram’da “One Trabzon” hesabı ile www.onetrabzon.city sayfasının açıldığını belirten Hacısalihoğlu, hesabın takip edilmesi ve kullanılması ile herkesin Trabzon’un tanıtımına katkı vereceğini ifade etti.

Çekilen fotoğrafların kurul tarafından değerlendirilerek cep telefonu ile ödüllendirileceğini kaydeden Hacısalihoğlu, “Çevrenizden çekmiş olduğunuz fotoğrafları bu sayfa ile paylaşmak suretiyle şehrimizi bütün dünyaya tanıtımında ve turizmde şehrimize önemli bir katkı sağlayabilirsiniz. Her üç ayda ilk üç fotoğraf bir kurul tarafından seçilecek her birine birer cep telefonu hediye edilecektir. Sistemin kullanımı çok kolay. Instagram programı cep telefonlarında çok kullanılıyor. Olmayanlar programı yükleyebilirler. Fotoğraflarınızı çektikten sonra çok basit bir iki işlem ile sistem üzerinde paylaşabiliyorsunuz. Burada değerlendirilerek yayınlanmaya başlanıyor. Bildiğiniz gibi şehrimizin o kadar güzel fotoğrafları var ki gerek tarihi gerekse doğa fotoğrafları. Artık biz de dünyanın bir parçası olduğumuza göre hep birlikte bu sayfanın reklamını yapalım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim