Yürüyüş yolunu kullanan vatandaşlar artık cep telefonu, bilgisayar ve i-pad gibi cihazlarından internete ücretsiz ve sorunsuz olarak bağlanabiliyor. Sağlıklı yaşam yolunda yürüyüş ve spor yapan vatandaşlar uygulama ile internet konforuna da kavuşmuş oldu. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamayı değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce verdikleri sözü hatırlatırken, “Vizyon 2019 beyannamemizde şehrimizdeki park ve meydanlarda ücretsiz internet bağlantısı sağlanacağı noktasında hemşerilerimize söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. İlk olarak Meydan Parkı ve Atapark’ta ücretsiz internet bağlantısı sağlandık. Bunun yanında bazı belediye otobüslerimizi de ücretsiz internet ile donattık. Şimdi de yürüyüş yolunda ücretsiz internet bağlantısını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş durumdayız” diye konuştu.

Yürüyüş yolunu kullanan vatandaşlar da başlatılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Gümrükçüoğlu’na da teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim