BKM Mutfak'ın sevilen isimlerinden olan Ersin Korkut havalimanında saldırıya mı uğradı? Vatan haini diye bağıran kişilerin Ersin Korkut'u dövdükleri iddia ediliyor. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki kişinin Ersin Korkut olup olmadığı tartışmalara neden oldu.

Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni Ersin Korkut dayak mı yedi? Sosyal medyaya bomba gibi düşen bir video üzerinden ortaya atılan iddialara göre kimliği belirsiz kişiler, ünlü tiyatro oyuncusu Ersin Korkut'a ''vatan haini'' diye bağırarak saldırdılar.

Sosyal medya gündeminde bir anda büyük ses getiren Ersin Korkut'un saldırıya uğradığı iddiası ile ilgili olarak Ersin Korkut'un ağabeyinden yalanlama geldi.

''Görüntüdeki Ersin değil'' açıklamasını yapan ağabey Korkut; "Ersin şuan bir dizi provasında. Durumu da gayet iyi. BKM'deki bir dizinin prova çekimlerinde bulunuyor. Böyle bir olay onun başına gelmiş değil. Görüntüdeki Ersin değil. Zaten olay Trabzon Havalimanı'nda geçiyor. Ersin, bugüne kadar Trabzon'a da gitmiş değil" ifadelerini kullandı.

Büyük etki yaratan olaydan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi de bir açıklama yaptı ve 'Ersin Korkut ile ilgili sosyal medyada yer alan talihsiz haberlerin aslı yoktur' denildi.

Editör: TE Bilişim