Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde aylık yayın yapan Yeşilkıyı Gazetesi tarafından düzenlenen "Liselerarası Erkekler Penaltı Turnuvası" sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Beşikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oldu.

Beşikdüzü İlçesinde 7 lise takımının katıldığı penaltı turnuvasında, birinciliği Beşikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ikinciliği İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, üçüncülüğü ise, Ticaret Meslek Lisesi elde etti.

Törende konuşan Yeşilkıyı Gazetesi sahibi Ahmet Saraç, Bu tür organizasyonlar ilgi gösterildiği müddetçe güzel. Bugün burada bütün okulları ve öğrencileri isteksiz gördüm ve çok üzüldüm. Adeta İlçe Stadının duvarlarına oynadık." şeklinde konuştu.

Törende dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca turnuvada, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden penaltı kralı olan Hacı Hasan Kemal'e kupa ve Beşikdüzüspor'un hediye ettiği formayı Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Terzi, en iyi kaleci seçilen Ticaret Meslek Lisesi kalecisi Barış Dost'a hediye edilen Beşikdüzüspor formasını Yeşilkıyı Gazetesi Sahibi Ahmet Saraç verdi.

Editör: TE Bilişim