Şike soruşturmasından dolayı tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bugün gelen iki bayan ziyaretçi başkan Yıldırım'ı bir hayli duygulandırdı…

13 yıldır ALS hastalığıyla mücadele eden Trabzonsporun efsane futbolcularından İsmail Gökçek ile 3 yıl önce hayatını kaybeden Sedat Balkanlı'nın eşleri Adalet Gökçek ve Şükran Balkanlı başkan Yıldırım'ı Metris'te ziyaret etti. Gökçek ve Balkanlı bugüne kadar eşlerine ve ailelerine verdiği destekten dolayı başkan Yıldırım'a teşekkür etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan İsmail Gökçek'in eşi Adalet hanım, başkan Aziz Yıldırım'ın son 4-5 yıldır hem kendilerinin hem de Sedat'ın çocuklarına sahip çıktığını ve dört çocuğun da eğitim masraflarını üstlendiğini belirterek, "Başkanımızı ziyarette çok geç kaldık. Şimdiye nasip oldu. Kendisi hem Goldenbahis eşlerimize hem de çocuklarımıza sahip çıktı. Aziz başkanın bu iki ailedeki yeri apayrıdır" dedi. Adalet Gökçek, cezaevi şartlarının şu anda makinaya ve tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşayan eşi İsmail'in ziyaretine engel olduğunu belirterek, "İsmail bu yüzden ziyarete katılmadı. Ancak Aziz beye bir mektup yazdı bende girişde oradaki görevliye bu mektubu teslim ettim. Başkan gayet neşeliydi hatta bizi iki bayan karşısında görünce hani dolmalar börekler diye takıldı" açıklaması yaptı.

İşte Trabzonsporlu İsmail Gökçek'in F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yazdığı mektup :

"Sayın başkanım… Sizi ziyaret etmeyi çok istedim. Maalesef cezaevi şartlarından dolayı gelemiyorum. Bana verdiğiniz maddi ve manevi destekten dolayı çok teşekkür ederim. Bulunduğunuz durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Sağlığınıza dikkat edin. Saygılarımla. İsmail Gökçek"

KAYNAK : SABAH
Editör: TE Bilişim