Doğduğu baba ocağında Araklı kaymakamı Adnan Tezcanı ziyaret eden Dünya güreş şampiyonumuz Selçuk Çebi ilçemizi dünya çapındaki gururu ve markası oldu. Araklı kaymakamlığını ve belediye başkanı Recep Çebiyi makamında ziyaret eden Dünya güreş şampiyonu Güreşcimiz kendisi için Dışarda yapılması gereken töreni şehitlerimizi için iptal ederek daha mütavazi bir tören istemesi büyük takdir topladı.  

ARAKLI KAYMAKAMI ADNAN TEZCAN “GURUR DUYUYORUZ  

Araklı kaymakamı Adnan tezcanı makmında ziyaret etti. Burada konuşan İlçe kaymakamı Adnan tezcan “Araklının adını dünyaya duyuran ve 3 kez dünya şampiyonu olarak ülkemizinde gururu olan Selçuk Çebi gençlerimiz ve geleceğimiz içi,n iyi bir sporcu modelidir. Araklı sporda futbola daha yatkın .ama güreş konusundada 3 tane dünya şampiyonu ve Türkiye şampiyonları çıkarabiliyorsak bu alandada Araklı ya yatırım yapmak lazım. Burada güreşcilerimizin daha iyi şartlarda yetişmesi için el ele verelim . daha nice Selçuk çebiler yetiştirelim dedi.Araklı kaymakamı Adnan tezcanı beraberindekiler ile ziyaret eden Dünya güreş şampiyonumuz  

SELÇUK ÇEBİ “de Güreş amatör spor dalı burada herkezin gözü futbolda. futbola akıtılan paranın yüzde biri güreşe verilse nice şampiyonlar daha çıkar diyerek zor şartlarda çalışarak şampiyon oluyoruz. idman yapacak bir tesisimiz bile olmadığı zamanlar oldu. Trabzon Büyükşehir belediyesi oldu. Ben istanbul büyükşehir belediyesinin sporcusu olarak dünya şampiyonluğunu kazandım.İstanbul belediyesine ait SPOR A.Ş kuruldu. İmkanları geniş. her ay 2 trilyon maaş veriyorlar. yetreki istensin. gönlüm isterki bir kezde olimpiyatlara Trabzon büyükşehir belediyesine ait Spor aş. kuruluşu tamalandıktan sonra Trabzon adına katılmak . Amerikada dünya kadar reklamı oldu. Katıldığınız il çok önemli Trabzonda her şey futbola endeksili. Trabzonsporun veya Trabzon büyükşehirin amatör sporlara el atması hemde atasporumuz güreşe el atması çok önemli .1 trilyonluk bir destek bizi uçurur. Nice şampiyonlar çıkar bu sporun içinden dedi.  

TÜRKİYEDE SARIYERDE MİLLİ TAKIM İÇİN GÜREŞ ANTREMENLARINI YAPILDIĞI SALONUN REVİZE DEYİLEREK TEKRAR GÜREŞE KAZANDIRILMASINI TEMENNİ EDİYORUM  

Türkiyede gençlik ve spor baklanarı değişti ama bir sarıyerdeki güreş antermanlarını yaptığımız tesisi değiştiremedik. Ben siyaste bu yüzden el attım . amam olmadı. amacım spor camiasının sorunlarına el atmaktı dedi.  

BELEDİYEDEKİ TÖRENİ DIŞARDA İSTEMEDİ  

Araklı belediye başkanlığı tarafından dışarda hazırlanan platformu gören Dünya şampiyonu güreşcimiz Belediye başkanı Recep Çebiden programı Mümkünse sessizi sedasız yapılm. Şehidlerimize saygı bizim vazifemizd,r demesi büyük takdi,r topladı.  

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ DEN BÜYÜK TAKDİRVE ALTIN HEDİYESİ  

Araklı belediye başkanlığınıziyarette beraberinde ailesi ve belediye meclis üyeleri ve ilçe kaymakmı Adnan tezcanı aramöızda göremekten mutluyum diyen Araklı belediye başkanı Recep Çebi Araklıdan çıkpp Adımızı Dünyaya duyuran ve göğsümüz kapartan dünya şampiyonu güreşcimiz Selçuk Çebi ile ne kadar övünsek azdır. Adın ı Araklının en büyük caddelerinden birine verdik. Gençlerimiz onu örnek alsınlar. Güreş Araklı da futbol kadar ilgi görmüyor ama futboldan daha çok adamızı dünyaya duyuran bir spor dalı .şu an ailelere sesleniyorum. Selçuk çebi iyi bir modeldir. gençlerin önünde dedi.Şampiyonumuza bir altında biz takıyoruz . hediyemiz olarak ama o bize dünyaları kazandırdı. ilçemizin adını dünyaya duyurdu. Bu reklam bize yeter dedi. 


Editör: TE Bilişim