Trabzonspor, yeni transferleri Jose Bosingwa ve Florent Malouda’nın Avni Aker’de yapılan imza töreninde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Biz Kazlıçeşme'ye gittik. Bu milletin geleceğiyle oynayan dış güçlerin içerdeki maşalarını kullandığı uzantılarıyla bu ülkeyi karıştırmaktı amaçları. Biz de Trabzonlu duruşunu sergileyip oraya gittik. Ama şunu da bilmeniz lazım ki 10 senede bu ülkede yapılanları siyasi görüşünüz ne olursa olsun tasvip etmemek hainlikten başka bir şey değildir” şeklinde ki açıklamalarına muhalefet sert bir dile ile cevapladı.

TS ÇIKAR YERİ OLDU 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ Trabzonspor başkanı son dönemde yapmış olduğu söylemler ile bir siyasetçi gibi konuşuyor. Sürekli AKP lehinde açıklamalar yapıyor. kendisine diyeceğim şudur ki AKP’den Ortahisar İlçesine Belediye başkan adayı olsun. Bu kadar konuşmanın sonu odur. Trabzonspor’u bitirdiler; kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir kulüp inşa ettiler. Sürekli Trabzonspor’u siyasete sokmayın diyoruz ama onlar bunu sürekli yapıyor. Aralık ayında yapılacak kongrede oradan gidecek. Bir daha orayı göremeyecek”dedi.

BİZLERE KİMSE HAİN DİYEMEZ 

Türkiye’nin Cumhuriyet olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “ Trabzonspor Başkanı Türkiye’nin Cumhuriyet olduğunu unutuyor her halde. Yoksa böyle söylemler söylemez. Hainlik kelime anlamı ile çok ağır bir hitabettir. Trabzonspor Başkanı “10 senede bu ülkede yapılanları siyasi görüşünüz ne olursa olsun tasvip etmemek hainlikten başka bir şey değildir” ifadesini kullanmak ile yanlış konuştu. Cumhuriyetlerle muhalefetler vardır ve bunlar yanlışa yanlış söyler. Bizlere kimseler hain diyemez hangi konu olursa olsun”şeklinde konuştu.

Kaynak: Karadeniz