Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, yoğun geçen seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alıyor. Gittiği her yerde hemşehrilerine MHP'nin seçim beyannamesinde ortaya koyduğu vaatleri anlatan Aydın: "Trabzon MHP ile yükselişe geçecektir" dedi.

Trabzon'un 9 farklı alanda gelişmesi gerektiğine dikkat çeken vekil adayı, "Bu alanlar Tarih, Turizm, Ticaret; Sağlık, Spor, Sanat ve Eğitim, Ulaşım, Tarım'dır" dedi. Tarih Şehri Trabzon vizyonu ile geliştirecekleri Kültürpark Projesi sayesinde Trabzon'un tarih ve kültür envanterini dünyaya açacaklarını, Ticaret Şehri Trabzon vizyonuyla Trabzon'un ticari potansiyelini harekete geçireceklerini, Turizm Şehri Trabzon vizyonuyla Trabzon'u turizmde bir dünya markası yapacaklarını, Spor Şehri Trabzon vizyonuyla Trabzon'u sporun başkenti yapacaklarını, Sağlık Şehri Trabzon vizyonuyla Trabzon'u ulusal ve uluslararası bir sağlık merkezi yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

BİRLİKTE HAREKET EDELİM

Özellikle eğitim, ulaşım ve tarım vizyonu ile şehrin önünü açacaklarını, belirten Aydın "Bizim projelerimizin hepsi ayakları yere basan, şehrin ihtiyacı olan, kaynağına varıncaya kadar hepsi hesaplanan, kayda alınmış projelerdir. Yarın bu projeleri biz de düşünüyorduk diyeceklere bugünden bir çağrıda bulunuyorum. Gelin projesini 13 yıl önce hazır ettiğimiz Güney Çevre Yolu Projesi'ni hayata geçirelim. Gelin bu şehrin elinden alınan Lojistik Merkezi kuralım, ihmal edilen Yatırım Adası Projesi'ni yapalım. Gelin, "Demir İpekyolu" projesiyle kıtaları birleştirelim, Kafkaslara ve Türk dünyasına refah, barış, huzur ve istikrar getirelim. Trabzon'a yatırım ve hizmet söz konusu olunca gelin birlikte hareket edelim" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim