Eski ve yeni meclis üyelerinin yanı sıra iş dünyasının temsilcileri ile Trabzon protokolü ve çeşitli kesimler iftar sonrasında buluştu.

İftar programına Trabzon Valisi A. Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Belediye başkanları, kaymakamlar, çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri, iş adamları, eski ve yeni meclis üyeleri, kadın girişimciler ve genç girişimciler kurulu üyeleri ile davetliler eşleri ile katıldı.

İftar da, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı M.Şadan Eren ve Vali A. Celil Öz birer konuşma yaptı. Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel iftar programına katılanlara teşekkür ederek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederken, Meclis Başkanı M. Şadan Eren bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Trabzon Valisi A. Celil Öz de güzel bir Ramazan akşamında ilin sanayici, iş adamları, bürokratları, protokolü ve milletvekilleri ile buluşmanın sevincini yaşadığını belirterek “Bu güzellik aslında bir yemek yemekten ziyade insanların bir araya gelip tekrar hatıralarının canlanması, dostluğun, sevginin, saygının ve kaynaşmanın yaşanmasıdır. Bütün yılı, bundan sonraki Ramazan ayına güzellikle, bereketle, kardeşlikle, güzel Trabzon’umuzun huzur içende geçmesini diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim