TRABZON İNSANI SAĞDUYULUDUR

Trabzon havaalanında açıklamalarda bulunan Tüzün, Karadeniz’in incisi olan Trabzon’u çok sevdiğinin altını çizerek şunları kaydetti: “Zaten Karadeniz ülkemizin ayrı bir güzelliği durumunda. Halkı da çok cana yakın ve samimi. Trabzonlu bir arkadaşımla buraya gelmeden önce sohbet ettik. İnşallah en kısa zamanda Trabzon’da da bu oluşumun temelleri atılarak en iyi şekilde destek vermeye hazır olduklarını belirttiler. Ve beni çok mutlu ettiler. Trabzon’da ülkesine, bayrağına ve milletine sahip çıkan önemli bir şehir. Sağduyulu insanlar. Ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz. Hepimiz bir gün öleceğiz ancak arkamızda kalanlara güzel bir memleket bırakmak zorundayız.”


BU VATANI TESLİM ETMEYECEĞİMİZİ ARTIK ÖĞRENDİLER!

Federasyonun faaliyetleri ve kuruluş amacı hakkında bilgi veren Tüzün, “Alevi, Laz, Kürt, Boşnak demeden aynı çatı altında milli birlik ve kardeşlik için kurulan bir federasyondur. Birliğimizi bozmak isteyen dış güçler, FETÖ Terör örgütü son yaptıklarıyla da amaçlarına ulaşamadılar. Milletin birliği ön plana çıktı. Hiç kimse bu vatanı 3-5 çakalın eline kalmayacağını çok iyi bildirdi. Çanakkale şehitlerimizin kemikleri sızlamadı. Şunu önemle duyurmak istiyorum: Bu gibi sistemle birlikte insanlar gördüler ki; Türk Milleti bölünmez, vatan için her şeyi yapar. Vatanları için korkmadan ürkmeden tankların üzerine akın akın giderek kendilerini siper edeceklerini tüm dünya şahit oldu. Bu vatanı teslim etmeyeceğimizi artık öğrendiler. Hiç kimseyi ayırt etmeden bu vatana sahip çıkalım. Bu saatten sonra hiç kimse yapımızı bozamayacak” dedi.


ALLAH’IN İZNİYLE BAŞARACAĞIZ

Tüm Türkiye’de federasyon yapılanmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tüzün,”Allah’ın izniyle de bunu başaracağız. Burada vatandaşlarımızı vatan için, birlik ve dirlik için bir araya getirerek, batıyı doğuya, doğuyu batıya getir götür yaparak millet kaynaşmamızı en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefliyoruz. Dün Rize’deydik, bugün Trabzon’dayız. Yarın başka yerde olacağız. Artık hep iç içe olmak istiyoruz. İnsanları birbirinden ayırmak değil birleştirmek için buradayız” ifadelerine yer verdi.


TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ GÖRECEKLER

Federasyonun şuana kadar olan yapılanması hakkında da bilgiler veren Tüzün, Samsun, Ankara, Adana, Konya, İzmir, Manisa, Uşak ve Afyon illerimizde faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Her geçen gün vatandaşlarımızın bizlere olan destekleri çığ gibi büyüyor. Bizler hiçbir zaman vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Onlarda bizleri yalnız bırakmayacak. Her zaman halkımızın yanındayız. Türklerin birbirlerine ne kadar kenetlendiğini çok iyi göreceksiniz” diye konuştu. 

Aynı zamanda 15 Temmuz Darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı dileyen Tüzün, “Allah devletimize ve milletimize böyle bir olayı yaşatmasın.Yaşasın Türk Milleti” diyerek sözlerine son verdi.