“MİNİK KALPLERE BÜYÜK UMUTLAR”

Merkezi İstanbul'da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu ve Işık Üniversitesi UNİTS'li öğrencileri, "Minik Kalplere Büyük Umutlar”  Projesi kapsamında Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi’nde bulunan eski Maliye Bakanı Adnan Kahvecinin adını taşıyan İlköğretim okulunda bulunan ihtiyaçlı 50 öğrenciye yardım götürdüler. Topladıkları 75 bin TL karşılığında ayakkabıdan kırtasiye malzemesine kadar giysi ve eğitim malzemeleri satın alarak öğrencilere dağıttılar. Işık Üniversitesi öğrencileri okulun bahçesine birde çocuk parkı kurdular.

Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebayır, "Bu anlamlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yarının geleceği olan çocuklara sizin gibi yüreği güzel ağabeylerinin örnek olup destek vermesi bizleri de mutlu etti. Biz bu yardımlarınızın takipçisi olacağız. Eksik kalanları biz tamamlayacağız. İlçemizden çok sayıda önemli insan yetişti. Bu çocuklar da onlardan biri olabilir. Belki yollarınız farklı yerlerde kesişecek. Rahmetli Adnan Kahveci’nin adını taşıyan okulu seçip yüzlerce kilometre uzaktan gelerek destek vermeniz takdir edilecek bir davranıştır. Yarınlarımızın sizin gibi temiz kalpli gençlerin ellerinde olması bizi umutlandırdı" dedi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke de, "Söylenecek fazla söz yok. Bizim eksiklerimiz siz oradan görüp yardım elinizi uzattınız. Çocuklarımızı sevindirip umutlandırdınız. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlu taraftarlar platformu başkanı İsmail Öksüz, "Biz bu alanda bir köprüyüz. Bu işi hayırsever iş adamları ve bu gençler yapıyor. Hoşgörülerine sığınarak söylüyorum, adeta modern dilencilik yaptılar. Hayırseverlerden topladıklarını buralara taşıyorlar. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.

Adnan Kahveci İlköğretim okulunun bahçesinde yapılan törene Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebayır, Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu Başkanı İsmail Öksüz, Trabzonspor Başkan Adayı İşadamı Celil Hekimoğlu, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Okul Müdürü Metin Kol ise emeği geçen hayırseverler ve bu çalışmayı gönüllü olarak gerçekleştiren öğrencilere teşekkür etti.