Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 12 Ocak 2016 tarihinde Cizre’de bir operasyon sırasında terör örgütü mensuplarıyla girdiği mücadele sonucunda bacağından yaralanan Özel Harekat Polisi Müslüm Aktaş’ı Karşıyaka mahallesindeki evinde ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Gazi Aktaş’a ve ailesine "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Vali Öz, “Üzerinde yaşadığımız bu topraklar kolay kazanılmadı. Her karış toprak şehit kanıyla sulanmıştır. Zor bir coğrafya üzerinde bulunan ülkemiz, bugün olduğu gibi zaman zaman bizleri sekteye uğratmak isteyenlerle mücadele etmek durumunda kalıyor. İnanıyorum ki mutlaka bu sorunları aşıp huzura kavuşacağız. Bu süreçte canını vermiş şehitlerimiz gibi, siz kahraman gazilerimizin fedakarlıkları unutulmayacaktır. Bu ülkede hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

Vali Öz’ün kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazi Müslüm Aktaş da, “Sayın valim ziyaretinizle beni onurlandırdınız. Sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ülkede kimseye verecek bir karış toprağımız yoktur. Ben bunun için yaralandım. Gerekirse canımı da feda ederim” diye konuştu.

Ziyarette Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanı SG Yarbay Sinan Mamak, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan, Özel Harekat Trabzon Şube Müdürü Hasan Şimşek de hazır bulundu.