Aydın: ‘’Türk halkı, 7 Haziran’da korkmadan, çekinmeden sandığa giderek ve MHP'ye oy vererek bu soygun düzenine dur demiştir’’ dedi. ‘’AK Parti'nin Trabzon'a verdiği sadece vaattir. Trabzon Meydanı'nda söz verdikleri projelerden hangisinin bir benzerini 13 yılda yaptılar?’’ diyen Yavuz Aydın sözlerini şöyle destekledi: ‘’Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Trabzon mitinginde AK Parti'nin 7 Haziran'da yolcu olduğunun söylemişti, "Türk halkını, tehditle, korkuyla yıldıranların yaptıkları artık tahammül edilemez bir boyuta varmış ve insanımızı isyan ettirmiştir. Türk milleti artık kendilerinden başkasını görmeyen bu iktidarın 13 yıllık soygununa, talanına ve yalanına 7 Haziran'da sandığa giderek dur demiştir" 
 
 
TRABZON İÇİN NE YAPTIN
Yavuz Aydın, iktidarın Trabzon için seçim vaadi olarak söylediği sözleri tek tek sayarak hiçbirini yerine getiremediğini açıkladı. Aydın’ın gerçekleştirilemeyen projeler üzerinden eleştirileri şöyle: ‘’Tren yolundan kaç yıldır sadece söz ediliyor? Ne yaptılar? Hiç.. Trabzon Havaalanı'nı önce onaracak, sonra paralelinden büyüteceklerdi. Şimdi ise denizi doldurmayla elde edilecek yeni bir havaalanından söz ediyorlar. Bir Lojistik merkezi Trabzon'a kuramayanlar yatırım adasından dem vuruyorlar. Akyazı'daki spor tesisleri, 6-7 yıl konuşulduktan sonra inşa edilmeye başlandı. Oysa Mersin, Kayseri, Konya, Bursa ve daha birçok yerde statlar kısa sürede bitirilmedi mi? Samsun'da, Ordu'da ulaşıma açılan Güney çevre yolu Trabzon'da hala konuşulmuyor mu? Turizm için yeşil yol dediklerini hayata geçirebildiler mi? Bunların vaatlerinin hemen hemen hepsi aynı. Hepsi sadece 7 Haziran içindi."
 
HALK ‘DUR’ DEDİ
 
AK Parti milletvekili adaylarının samimiyetsiz olduğunu da kaydeden Yavuz Aydın şöyle konuştu: ‘’Trabzon halkının bu yalanlara artık kanmadığını, hele hele irili ufaklı demeden her ihalede yandaşı zengin etme uygulamaları yapan AK Parti Milletvekili adayları, secimden önce Trabzon İlçelerini gezerek oy isterken gittiği ilçenin haftası olan günleri tercih ediyorlardı teşekkür ziyareti adı altında vatandaşın yaylada bağında bahçesinde olduğu Pazar gününü seçerek samimiyetsizliklerini belli etmişlerdir. Ben Yavuz Aydın olarak bizzat takipçileri olacağım verdikleri sözleri yerine getirmeleri için Trabzon’un her mahallesinde caddesine nefesim enselerinde olacak. Bunların 13 yıllık iktidarda kalarak yarattıkları soygun düzeni bitmiştir. Bu bitiş onlar için hesap verme döneminin de başlangıcı olacaktır. Türk halkı, korkmadan, çekinmeden sandığa giderek ve MHP'ye oy vererek bu soygun düzenine dur demiştir" 
 
 
BALTA VE SOYLU’YU ELEŞTİRDİ
13 yıllık iktidarlık dönemlerinde Doğu Karadeniz'in merkezi konumunda olan Trabzon'a doğru dürüst yatırım yapmayan, üretim ve istihdama yönelik tesis kuracak politikaları uygulamayan AK Parti’nin, Trabzon Meydanlarında sadece oy hesabıyla söz ettikleri yatırımların bir tanesini bile iktidarlarında gerçekleştiremediklerini  ifade eden Yavuz Aydın, AK Parti Milletvekili adayları Süleyman Soylu ve Muhammet Balta’yı da şu sözlerle eleştirdi: ‘’Bakan Yardımcısı Balta ve Soylu, Trabzonlu bürokratlar görevlerinden uzaklaştırılırken nerelerdeydi, şimdi buradan söylüyorum neden onlara sahip çıkamamışlardır. Bu kıyımı içinize nasıl sindirdiniz. Her şey tozpembe gösteriliyor böyle bir şey kesinlikle yoktur.’’
Editör: TE Bilişim