Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, göreve geldikleri günden itibaren ekip olarak yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. Doğan, her alanda güçlü bir Trabzonspor için çalıştıklarını belirtirken, “Hedefimiz sadece kulübümüzün ekonomisini sürdürülebilir hale getirmek değil, sahada da bu başarıyı elde etmektir. Öncelikle takımımızın yıllık maaş bütçesini dengeleyeceğiz. Yeni proje ve sponsorluklarla kulüp ekonomimizi yönetilebilir hale taşıyacağız” dedi.

Birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağız

Trabzonspor’a kısa, orta ve uzun vadede kaynak sağlayacak özellikle İstanbul ve Trabzon merkezli projeleri olduğunu da söyleyen Doğan, “Bunları hayata geçirmek amacıyla gerekli girişimleri yaptık, büyük mesafeler de katettik. Sonuçlandırdığımızda da camiamızla paylaşacağız” dedi. Doğan, son beş yolda elde edilen başarıları yeniden başarabilecek adımları attıklarının aldı altını çizdi.

Bizi inanın ve güvenin

Trabzonspor taraftarlarına da mesaj gönderen Doğan, “Bu büyük kulübün bir parçası olarak size şunun sözünü veriyorum... Endişe etmeyin, şampiyonluklar Trabzonspor için bir gelenektir ve daha nice şampiyonlukları beraberce yaşayacağız. Bize inanın ve güvenin!” diye konuştu.