Doğan, taraftarlara da birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Cuma günü oynanacak Konyaspor maçında tüm taraftarları Papara Park'a davet eden Doğan, "Büyük zaferler, büyük hayallerin ve kararlılığın sonucudur" dedi.

Doğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Geçtiğimiz hafta oynadığımız Fenerbahçe maçında hepimizin gözleri önünde bir tiyatro seyrettik. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak; bu müsabakanın hakemleriyle ilgili verilecek kararları yakından takip ettiğimizi belirtmek istiyorum.

Biz; camiamızın birlik ve beraberlik içinde olduğunda nelerin üstesinden geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu inançla; önümüzdeki süreci kazanacağımız yeni zaferlerle birlikte çok daha güçlü tamamlayacağız.

Cuma günü oynayacağımız Konyaspor maçında; dolu tribünler önünde Büyük Trabzonspor Taraftarının gücünü hep birlikte yeniden hissettireceğiz.

Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı

İnanıyoruz ki; sizlerin coşkusu ve desteğiyle birlikte daha çok başarılar elde edeceğiz. Konyaspor maçında hocamızın dediği gibi; birlikte hücum, birlikte savunma yapacak, futbolcularımıza tam anlamıyla destek olacak ve zaferin yolunu açacağız.

Tüm taraftarlarımızı; teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımıza destek olmak için Papara Park'a bekliyoruz.

Büyük zaferler; büyük hayallerin ve kararlılığın sonucudur."

Editör: Haber TS