Taraftarların sahaya girmesiyle yaşanan olaylara tepki gösteren de Souza, Türk futbolunda yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekti.

Josef de Souza, yaptığı paylaşımla Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sporcuları ve hakemleri koruması gerektiğini vurguladı. Geçmişte Ankaragücü taraftarlarıyla benzer bir olay yaşayan de Souza, kendisine o zaman ceza verilmesini isteyen Fenerbahçeli taraftarlara fena bir göndermede bulundu… 

Ayrıca, futbolun sadece saha içinde kazanılıp kaybedilmesi gerektiğini belirten de Souza, takım arkadaşlarını savunduğu için daha önce ceza aldığını hatırlattı. 

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü - Beşiktaş maçında tribünden bir taraftarın sahaya inmesi sonrasında yaşanan fiziksel kavgada Souza, 1 maç ceza almıştı. 

Trabzonspor'un Kupa Yarı Final Rövanş Hazırlıkları Başladı Trabzonspor'un Kupa Yarı Final Rövanş Hazırlıkları Başladı

Paylaşımında bu anı ve sonrasında Fenerbahçeli taraftarların kendisi için yazdıklarını hatırlatan Souza, “Futbol sahada kazanılır ve kaybedilir. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırılmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterdim!" ifadelerini kullandı.