Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu
Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Papara Park'taki mücadeleyi Trabzonspor, 2-1'lik skorla kazandı.

Trabzonspor, 59. dakikada Paul Onuachu ile öne geçti. Konyaspor bu gole 77. dakikada Louka Prip ile karşılık verdi. Trabzonspor'da ilk golü atan Paul Onuachu 85. dakikada skoru belirleyen golü attı.

Abdullah Avcı'nın geri dönmesinin ardından ligdeki 4. maçına çıkan Trabzonspor, 3. galibiyetini aldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 22 puana yükseldi. Konyaspor, 10 puanda kaldı.

Trabzonspor, milli aradan sonra Sivasspor deplasmanına gidecek. Konyaspor, sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

ABDULLAH AVCI'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, geçen hafta 3-2 kazandığı Fenerbahçe maçı 11'ine göre tek değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, kadronun büyük bölümünü bozmazken zorunlu olarak bir oyuncu değişikliğine gitti. Tecrübeli teknik adam, kart cezalısı olan Eren Elmalı'nın yerine Larsen'i ilk 11'de görevlendirdi.

Trabzonspor'da Eren'in dışında sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Umut Bozok da maç kadrosunda kendisine yer bulamadı.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANILDI

Trabzonspor Kulübü ve taraftarlar 10 Kasım Atatürk'ü anma günü nedeniyle stadyumda çeşitli görseller ve pankartlar açtı. Taraftarlar tribünde açtıkları pankartlarda Atatürk'ün sözlerine yer verirken, Trabzonspor Kulübü de hazırladığı görselle Atatürk'ü andı.

Her iki takım oyuncuları ve hakemler sahaya birlikte tuttukları 'Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.' yazılı pankart ile sahaya çıktılar.

Trabzonspor taraftarları önceki haftalarda olduğu gibi Filistin'e destek vermeye devam etti. Taraftarlar, maraton tribünü önünde, 'İnsanların ve çocukların öldürülmediği kefensiz bir Filistin istiyoruz. Çocuklara gülmek Kudüs'e özgürlük yakışır' şeklinde pankart astılar.

Trabzonspor taraftarları maça çok fazla ilgi göstermedi. Hafta içinde bordo-mavili kulüpten taraftarlara çağrı yapılmasına karşın statta yer yer boşluklar gözlendi.
 
Editör: Haber TS