Şike sürecinde Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın tek kelime etmemesi, Trabzonspor’a ve yönetenlerine kırgınlığını net şekilde gösterdi. Kendince haklıydı, bence haksızdı. Annesinden dayak yiyen çocuğun anne diye ağlaması asıl olay.



“Onursal” başkanlığı Mehmet Ali Yılmaz kendi kendine vermemiştir. Görev yaptığı dönemde bu büyük camia onu kendisine laik görmüştür. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’de aynı şekilde bireylerin aldığı bir karar sonrası konulmamıştır. Bir bireyin o ismi yok sayması kesinlikle kabul edilebilecek bir durum değildir. Resmi site üzerinden yapılan bu bireysel hareketin bir hatadan ibaret olmasını düşünmek istiyorum, bu yanlışın düzeltilmemesi ve üzerine gidilmesi halinde “2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor” yazısının hiçbir değeri kalmayacak.



Mehmet Ali Yılmaz’a kızıyorum, öfkeleniyorum, tepki gösteriyorum ama bunu şahsım olarak yapıyorum. Günlük 75 bin kişiye haber okutan, sosyal medyada 1 milyondan fazla kullanıcıya haber paylaşımı yapan HaberTS.com’u kişisel görüşlerim ile yönlendirmeye kalktığım an, HaberTS.com’a emek veren herkese büyük haksızlık yapmış olurum. Trabzonspor’a Mehmet Ali Yılmaz’a değer veren seven sayan üyelik aidatlarını ödeyen insanlara haksızlık yapmanın alemi yok.



Benim gibi bir çok kişinin kızdığı Mehmet Ali Yılmaz’ın Trabzon’a yaptığı yatırım gözardı edilemez. Şunu net bir biçimde söyleyebilirim Sadri Şener’in yanlışları, Mehmet Ali Yılmaz’ın yanlışlarından daha fazladır. Ama gün destek olma günüdür diyerek destekliyoruz.



Mehmet Ali Yılmaz döneminde siyasiler kulübe hükmedemiyordu, Mehmet Ali Yılmaz döneminde yayın gelirleri yoktu, Mehmet Ali Yılmaz döneminde Trabzonspor’a kimse yamuk yapamıyordu, Mehmet Ali Yılmaz konuştuğunda İstanbul kulüp başkanları üstüne laf söyleyemiyordu…



Trabzonspor taraftarı ateşlidir, çabuk sinirlenir, eyvallahı yoktur. Yanlış yapan kralı da olsa tepkisini gösterir. Ama son yaşanan olayların ardından şunu görüyorum, bazı kişiler Mehmet Ali Yılmaz’ı hem taraftar ile hem kulüp ile karşı karşıya getirmek istiyor. Şahsen bende buna alet oluyordum.



Mehmet Ali Yılmaz’a her ne kadar kızsak öfkelensek de Trabzon’a ve Trabzonspor’a en çok katkı sağlayacak isimlerin başındadır. Sadri Şener’in yalnız yürümeyeceği gibi Mehmet Ali Yılmaz’da yalnızlaştırılmamalı.



Trabzonspor’un başarısı için gün birlik olma günüdür. Kırgınlıklar ve kızgınlıklar tabi olacaktır ama mevzu Trabzonspor ise gerisi teferruat olmalı… Mehmet Ali Yılmaz’ın ağzından Trabzonspor’un hakkını savunacağı cümleleri duymayı harbiden çok özledim.



Ha şunu eklemeden de edemeyeceğim. Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu var bilir misiniz? İşte o şahısın bütün havasını söndüren adam Mehmet Ali Yılmaz. Neyse düşmanlıktan nemalananlara göre başladım yine yalakalığa…


- - - - - - -