Kimsenin Trabzonspor ’u bu hale düşürmeye hakkı yok!

Resmen siyasetin kuklası haline gelen bir Trabzonspor var…

Faruk Özak yeni adayını hazırlamadan, Sadri Şener ‘in istifa etmeye niyeti yok anlaşılan! Ama bu çark artık dönmeyecek. Bu derin yapı kırılacak! Trabzonspor siyasetin kuklası olmayacak.

Güçlü bir şekilde seçime hazırlanan adayların Asbaşkanları çekilmeleri için aranamayacak!

Yeter artık YETER!

Her maç çekirdek yiyerek maçını izleyen maraton tribünü dahi organize bir şekilde hep bir ağızdan “ Sadri Şener İstifa “ diye bağırabiliyorsa, Trabzonspor ‘un derin yapısını kıracak gücümüz var demektir.

Geçen sene Sadri Şener ‘e istifa sesleri yükseldiğinde, kendisini arayıp konuşmuştuk. Epey konuşmanın arasında, “Başkanım istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” şeklinde sorduğumda, bizim şirin başkanımız alaycı bir ses tonuyla, “ taraftar istiyorsa edeyim “ şeklinde cevap vermişti.

Taraftar istifa etmenizi istiyor…

Acil olarak Mayıs ayına olağanüstü kongre kararı alınmalı. Yeni adaylar çalışmalarına hız vermeli. Yoksa bu Trabzonspor bu bataklığın içine iyice saplanacak.

Koskoca Trabzonspor’un hakem atamalarına müdahale edememesi kadar acı bir tablo var mıdır?

Bu adam değil miydi bizi şampiyon olduğumuz sezon Eskişehirspor karşısında 2 golümüzü vermeyen!

Fenerbahçeli bir hakemi böyle bir maça atanmasına müdahale edip, sonrasında golümüz verilmedi bahanesinin arkasına saklanma şansın yok sayın başkanım!

Evet Fenerbahçe karşısında bu tepki belki doğru değildi. Ama anla işte ne kadar sınırları zorladığını…

“Benden daha yetenekli aday çıkması halinde bırakırım. Yoksa devam ederim.” Diyen başkanımızın görevi bırakması için “Yetenek Ölçer” icadı yapacak kişiler aramaya başladım!

İnşallah “ Başkan olmak istiyorum Faruk abi” dönemi biter. “Başkan olmak için işte projelerim sayın kongre üyeleri” devri başlar...