Trabzonspor Basketbol kulübüne sponsorluğu gündemde olan Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta ile ilgili bugün servis edilen ‘Trabzonspor Basketbol takımına 10 milyon TL ‘lik sponsorluk anlaşması yapacak, Trabzonspor’a da sağlık sponsor olacak’ şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. 

ÖNERİMİN KABULÜNÜ BEKLİYORUM

Usta, ‘Evet Trabzonspor yönetimi ile de Basketbol Kulübü yönetimi ile de görüştük. Fakat bu görüşmede 10 milyon liralık sponsorluk diye bir şey gündeme gelmemiştir. Ben 12 milyon bütçeli bir Trabzonspor Basketbol kulübü oluşturalım dedim. Bu 12 milyon liranın bir kısmı federasyondan gelir, bir kısmını ben sağlarım bir kısmınıda mevcut yöneticiler sağlar. Bunu nasıl yapacağımızı teklifim kabul gördüğünde konuşuruz. Benim teklifim bu şekilde. 10 milyon TL sponsorluk şeklinde bir teklifte asla bulunmadım.  Ben önerimi yaptım, şartlarımı sundum. Trabzonspor’dan haber bekliyorum.

ALP: "YARIN SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAZIRIZ"

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, Muharrem Usta'nın teklifine cevap verdi. 61saat spor servisinin ulaştığı Alp, "Muharrem beyin basında çıkan şartlarını okudum. Trabzonspor Kulübü Başkanımız İbrahim beyle de konuştum. Sunulan sponsorluk şartlarını kabul ediyoruz. Şartların hepsinde sözleşme imzalamaya hazırız.  Hemen yarın itibariyle imzaya hazırız" diyerek cevap verdi.



Kaynak: 61saat