66 dakika 10 kişi oynayan G.Birliği karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve bir puana razı olan Trabzonspor'da kazan kaynamaya başladı. Tüm eleştiri okları; Teknik Direktör Ersun Yanal'a çevrildi. Tecrübeli teknik adam ise "Yeterli kadro kuramadık. Oyuncularıma saygı duyuyorum. Ama beceri konusunda sıkıntı çekiyoruz" sözleriyle topu Başkan Muharrem Usta ve ekibine attı. Sezon başında scout ekibiyle birçok oyuncuyu inceleyen Bordo-Mavili yönetim, kadrosuna 7 oyuncu kattı. Bu isimler için kasadan 12 milyon 50 bin euro çıktı. 

EN İYİSİ BEDELSİZ JAN DURİCA!.. 

Ama Bordo-Mavililer, Süper Lig'de geride kalan 12 haftada sadece 12 puan toplayabildi ve şu anda 14. sırada... Trabzonspor, bonservise harcadığı 12 milyon euroya karşılık 12 puan almış oldu. Yani 1 milyon euroya 1 puan kazanan Bordo-Mavililer'de yeni transferlerden sadece bedelsiz olarak gelen Jan Durica'nın performansı geçer not aldı. Alınan yedi oyuncudan Süper Lig'de sadece Ogenji Onazi (2) gol sevinci yaşarken, forvetler Hyun-Juk Suk ile Sheydaev kadroya girmeyi bile başaramadı.

Eto'o'yu istiyoruz

DEVRE arasında transfer yapmaya hazırlanan Trabzonspor'da hedef; Samuel Eto'o... Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Antalyaspor forması giyen Kamerunlu yıldızın listelerinde olduğunu ifade etti: "Eto'o değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Devre arası alınacak oyuncuların uyum sorunu olabilir. Eto'o bu konuda Türkiye'yi tanıması ve kalitesi açısından değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Tabii ki taraftarımız da Eto'o isimiyle heyecanlanır."

En pahalısı Castillo

OYUNCU...............BONSERVİS (€) 
F.Castillo...............3.7 milyon 
O.Onazi...............3.5 milyon 
M.Bero...............2.5 milyon 
L.Ibanez...............1.4 milyon 
Suk...............750 bin (Kiralık) 
R.Sheydaev...............200 bin 
Jan Durica...............Bedelsiz 
TOPLAM:...............12 milyon 50 bin

H.HAKAN EYÜPOĞLU - AKŞAM SPOR

Editör: TE Bilişim