Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'dan, "istediğin futbolcuyu ücret ödemeden alabilirsin" sözünü Sadri Şener kullandı mı?

Trabzonspor taraftarlarının geleceğimiz olarak gördüğü futbolcular hakkında çıkan haber tedirginlik yarattı.

Geçtiğimiz günlerde Akçaabat'ta oynanan 1461 Trabzon'un Samsunspor'u mağlup ettiği maça, Samsunspor taraftarının çirkin tezahüratları damga vurmuştu.

Samsun'un Haber Gazetesi'nde Yer Alan O Haber;

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Samsunspor'a büyük jest 
14 Aralık 2012 Cuma 13:41

Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın bazı oyuncular için transfer görüşmesi yaptığı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den  "İstediğinizi alabilirsiniz. Sizden para da istemiyorum" cevabı aldığı öğrenildi. Başkan Kar ise bu jestinden dolayı Şener'e teşekkür etti .
 
PARA DA ÖDEMEYİN 
Samsunspor'da bir yandan kritik Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı düşünülürken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediliyor. Yönetim kurulu, gizli bir şekilde transfer konusunda temaslarını devam ettirirken Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.  Görüşmede Başkan Kar'ın bazı oyunculara talip olduklarını ve transfer etmek istediklerini Şener'e ilettiği ifade edildi. 
 
KAR'DAN TEŞEKKÜR 
Sadri Şener'in ise Kar'a, "1461 Trabzon'da forma giyen hangi oyuncuyu istiyorsanız alabilirsiniz. Alacağınız futbolcular için herhangi bir transfer  parası ödeminize de gerek yok. Sadece futbolculara maç başına para verebilirsiniz" dediği öğrenildi. Başkan Kar'ın ise bu jestinden dolayı Sadri Şener'in teşekkür ve ifade edildi. Bilindiği üzere 1461 Trabzon, Trabzonspor'un altyapısı konumunda. Samsunspor'un ise Göksu başta olmak üzere 3-4 oyuncu için girişimlere başladığı öğrenildi.