Süper Lig’e çıkma yolunda önünün açılması için çalışmaların başlatıldığı Bordo-Mavi-Beyazlılarda Teknik Direktör Mustafa Akçay sporcularına ilk olarak Göztepe engelini kayıpsız geçmeleri gerektiğini söyledi

TFF’nin Süper Lig ve Play-Off’ta mücadele etmesi için prosedürleri yerine getirmesi yönünde uyarıda bulunduğu ve bununla da birlikte çalışmaların hızlandırıldığı 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Mustafa Akçay, yönetimden gelen olumlu raporun ardından takımını Spor Toto Süper Lig için motive etmeye başladı. Bu yönde ilk hedef olarak öğrencilerine Göztepe’yi gösteren Akçay, “Süper Lig’i istediğimizi göstermek için ilk olarak Göztepe’yi devirmemiz gerekiyor” diyerek bu mesajı vermeleri için Göztepe maçını kazanmaları gerektiğini vurguladı.
 
KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Artık önlerinin açık olduğunu ve bu anlamda ligde kalma mücadelesi veren rakiplerini saha avantajını da iyi kullanarak mağlup etmek istediklerini öğrencilerine anlatan Akçay, “Göztepe ile oynayacağımız rövanş maçı oldukça zor geçecek. İlk maçta rakibimize yenilmiştik. Bu maçın rövanşını kazanmalıyız. Sizden bu maça iyi motive olmanızı istiyorum. Bu maç her iki takım için de büyük önem arz ediyor. Ne olursa olsun saha avantajımızı da kullanıp bu zorlu mücadeleden zaferle ayrılmalıyız” şeklinde sporcularına maçın önemini anlattı.

Editör: TE Bilişim