Oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin alkışını toplayan 1461 Trabzon’a gelen teklifler Trabzonspor taraftar taraftarının canını sıkıyor.

Uzun süre reklamsız mücadele eden 1461 Trabzon’a, Galatasaray maçında reklam vererek destek olan İmperial Hastanesi’nin Başhekimliğini yapan ayrıca Trabzonspor’un eski yöneticilerinden olan Mehmet İrfan Coşkun, 1461 Trabzon’un bedel ödememesi gerektiğini “ 1461 Trabzon yapılan yanlış transferler ve savurgan yönetim politikası neticesi kulübün girdiği ekonomik darboğaz nedeniyle satılması istenmektedir.1461 Trabzon satılmamalı. Trabzonspor’un futbolcu tarlası ve şehrin önemli bir dinamiği olarak varlığına devam ettirilmeli.” şeklinde konuşarak gösterdi.

ÇÖZÜM NE OLMALI

Sadri Şener’in kurallar bunu gerektiriyor “satmalıyız” şeklinde açıklamalarını hatırlattığımızda, Mehmet İrfan Coşkun’un cevabı gecikmedi.  “ İstenilirse 1. Lige çıkarılmaz. PTT Liginde üst sıralarda mücadele eden bir futbolcu fabrikası olarak kalır. Şehre ekonomik bir katkı sağlar, hem de dinamiklerinden birisi olur.”

Editör: TE Bilişim